Post by maerecbayplates on Mar 6, 2022 11:48:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות מפתחות נוספים ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Rayman Adventures Aventura cres
הורדתי את המשחק אבל אני לא יכול לשחק כמה שיותר קשה אני בהרפתקה 3 אבל ריימן שלי רץ מהר מדי שזה הופך אותו לבלתי ניתן לשחק אבל המשחק של האחיות שלי רגיל ריימן שלה רץ במהירות רגילה אני לא יודע למה המשחק שלי כל כך מהיר שלו זה משהו במצב דילוג משחק החורים
המשחק הזה מהנה ללא ספק, אבל קשה להדביק אותו כדי להשיג יצור וחלק מהיצורים צריכים לרכוש... לא, אני מסיר את ההתקנה הזה ומחכה לליל כל הקדושים כדי שיצור חדש יוכל למצוא אותו... עצוב מאוד עצוב
משחק טוב!!!!!!!!!!!!!!
אני עדיין מתחיל במשחק הזה אבל עד כה אני חושב שהוא נחמד, מאוד דומה לזה שהשתמשתי בו לשחק ב-PS1:)
משחק נהדר עם זאת, מכיוון שהתקנתי אותו מחדש לאחרונה, לא ניתן לשחק בו כמו שיש לו מסך שחור כשאני לוחץ כדי לשחק בהרפתקה שלי. שלחתי אימייל ל-ubisoft אז מחזיק אצבעות שאוכל לשחק שוב בקרוב.
שיחקתי ריימן כבר כ-6 חודשים.. כרגע תקוע ברמה 22 (על העץ) ב-3 השבועות האחרונים לא מצאתי עוד כדורי אינקרדיפל וזה יוצא דופן עבורי?? יש רעיונות מה אני יכול לעשות .. מכיוון שלא מצאתי את כולם אז אני לא יכול לסיים את המשחק.
אני לא יכול לשחק בו ב-POCO F3 שלי כי הוא חסר תמיכה מתאימה של 120 FPS, המשחק פועל מהר מאוד, כמו במהירות פי 2. אנא תקן זאת
המשחק כיפי ברמות אדירות אבל הוא הפסיק להגיב לי אז מחקתי והתקנתי עוד פעם הגעתי בערך לאותו מקום כמו בפעם הראשונה ואז זה הפסיק לעבוד לי שוב אז אני פשוט מוחקת וזה ממש מבאס כי אני באמת אוהב את המשחק!
איזה משחק. המשחק מלא בצבעים יפים וחיים שלא לדבר על המשחק המהיר והקל ומהנה. התרגשתי כשהמשחק יצא והופתעתי כמה הוא נהדר בנייד. נהניתי מאוד לשחק ואני ממליץ על זה לכל אחד
המשחק הכי טוב בעולם אפילו החיזרים מסכימי איתי👽🙋
תקוע ב"באג ברמה השחורה", אז לא יכול לשחק יותר . אחרת - גרפיקה מעולה, משחק טוב, פרסומות מהנות, מעצבנות. Rayman Jungle Run היה קצת יותר טוב לדעתי.
Bubble Shooter Gündəlik dlk
אני לא מצליח להתחבר לפייסבוק. זה אומר שהאפליקציה לא מוגדרת. האפליקציה עדיין בפיתוח.
זה די כיף אבל עדיין משחק נייד שמכריח מיקרוטרנסאקציות במורד הגרון שלך
מדהים
סגנון האמנות והמוזיקה יפים אבל זה לא אתגר פלטפורמה, זה רק תפיסת מזומנים זולה, לריימן מגיע יותר מאשר לשלם כדי לסיים רמה מלאה במלכודות
משחק נהדר לשחק אם אתה רוצה משהו מהנה ובעל תחושה נינוחה יותר. בהחלט שווה בדיקה!
משחק נהדר! אני אוהב את כל משחקי ריימן ומקווה שפשוט תעשו אותם יותר ויותר טובים!!
הרפתקה פנטסטית אחת לאורך שנים. זה לוקח אותך לעולם של שמחה וחלומות. המוזיקה פנטסטית. זה מתאים לעולם צבעוני חלומי והעיצוב מדהים. יצורים מקסימים וחמודים. המשחק הוא פנטסטי למרות שהוא נשמע פשוט אבל הוא מרגש להפליא ומהנה לשחק. תודה agsin ubisoft על העבודה הנהדרת הזו כמוכם האחרים.
משחק נראה מעולה כמובן, אבל אני לא כל כך יודע מה המשחק רוצה להיות..... הוא מבולבל לדעתי
זה למעשה משחק נהדר בסך הכל. אבל זה לא לגמרי לא מקוון, אתה לא יכול להשתמש בתכונות הלא מקוונות הבסיסיות שאתה צריך. בכל שלב לאחר השלמת כמה רמות, אתה צריך לפתוח ביצה. אבל כדי לפתוח את הביצה הזו אתה צריך להיות מקוון. זו הבעיה היחידה עבורי.
אני אוהב אותך!!!!!!🤩😍🥰😍🤩😍🥰😍🤩😍🥰😍🤩😍🥰😍🤩😍🥰😍🤩😍
אל תתקינו בחיים
המשחק הזה טוב אבל הוא כל כך מטומטם כי בכל פעם שאני מסיים שלב זה מכניס אותי לתוספת שאני לא יכול לצאת ממנו
אני לא יכול להיכנס לפייסבוק ול-Google Play במשחק הזה
אני לא יודע אם אולי הטלפון הישן שלי היה פשוט איטי למרות שהמהירות הייתה בסדר בכל המשחקים האחרים, אבל לאחרונה קיבלתי טלפון חדש ונראה שכאשר אני משחק, הוא מופעל במהירות קדימה עבור כל התכונות!
טוב מאוד
הרבה מגה בייט
[שימו לב שאני לא רואה שום פרסומות] למשחק חינמי של ריימן בנייד אני חושב שזה טוב מאוד הבעיה עבורי היא לא המשחק אלא הפקדים על המסך שלדעתי הם קצת מגושם... לא, זה לא מיועד רק למשחק הזה אלא לכל משחק פלטפורמה.
הורדת הקובץ הנוספת נשארת ב-0%.
המשחק הזה הוא כנראה אחד ממשחקי הנייד הטובים ביותר שיש לו גרפיקה ברמה של ריימן אגדה ועדיין לא מפגר בכלל. זה תמיד שומר את זה טרי ומקורי, כך שאתה יכול ליהנות. אם אתה אוהב מקורות או אגדות ריימן אז קבל את זה. זה בחינם!
העץ מפסיק לגדול. ואין יותר מקום ליצור חדש. אני תקוע ברמה 293
הפוטנציאל של המשחק נמחץ על ידי בקרות ההחלקה הנוראיות ובאגים רבים. אני לא מבין למה מפתחים חושבים שבקרות החלקה טובות לפלטפורמה, חלק מהרמות אי אפשר לשחק בהן. והם אפילו לא הוסיפו אפשרות לסכימת שליטה בכפתורי מגע או כל חלופה לפקדי החלקה. הדרך היחידה ליהנות ממשחק זה היא באמצעות משטח משחק חיצוני. המשחק הזה מאכזב כי אני אוהב את הסדרה הזו. הייתי נותן חמישה כוכבים אם היה לי בקרה מסורתית אפילו עם הבאגים.
אני אוהב את המשחק הזה חוץ מ.....שמרתי את ההתקדמות שלי דרך פייסבוק, (היו לי כמעט 350 כדורי incrediball) ועכשיו הוא לא ייטען מעבר למסך הסיום של הרמה האחרונה ששיחקתי. כבר ניסיתי לאפס, ניקיתי את המטמון, ביטלתי את הקישור וקישרתי את הפייסבוק שלי, אותו דבר עם משחקי גוגל, שום דבר לא עובד! אפילו שדרגתי לטלפון טוב יותר ועדיין לא עובד! אנא עזור!
המשחק מדהים, הפקדים טובים, אופציית הביטבוקס היא הדבר הכי מקסים אי פעם. פייסבוק מתחבר בסדר גמור. זה לא נותן לי להיכנס ל-Google Play שלי.
וואו ubisoft בידור, המשחק הזה מושלם. גרפיקה אטרקטיבית נחמדה. גם סיפור נחמד. המשחק הוא גם מושלם. בדרך כלל אני הכבוד לומר שאין הרבה פרסומות. בכמה משחקי טלפון אחרים יש הרבה פרסומות, אבל למשחק הזה יש כמות קטנה של פרסומות. אני אומר שהמשחק הזה יותר טוב ממשחקי מחשב. עבודה יפה ubisoft entertainment I'm with you forever.
אהבתי את המשחק הזה בהתחלה. ואז זה התחיל להיות סופר תקלה. נאלצתי להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש שתים עשרה פעמים. ועכשיו זה אפילו לא ישחק בכלל. רוצה להשתמש בשיקוי זהב על ביצת הברונזה שלך? קריר. אבל אז ביצת הזהב הבאה תהיה אותו יצור והמשחק שלך יתקלקל, למרות שהיו לך עוד שלוש משפחות עם עוד שבעה משבצות זהב פתוחות. להביא ביצת הפתעה על המפה? אותו דבר. סיימתי עם המשחק הזה. שמח שלא הוצאתי על זה כסף. בזבוז זמן/מאמץ/אחסון.
מאוד נהניתי מהמשחק הזה. הבעיה היחידה שיש לי איתו היא שהוא קפא לעתים קרובות ונגמר, ועכשיו אני לא יכול לעבור את Adventure 6 בגלל הבעיה הזו.
המשחק הזה מאוד כיף. אם אתה אוהב משחקי ריימן אחרים, אתה תהנה מזה. עם זאת, נראה שהמשחק הזה מקבל מעט מאוד תמיכה. הדרך היחידה ליצור קשר עם התמיכה היא דרך האפליקציה, אבל כשאתה מנסה לעשות את זה הוא פשוט טוען מסך ריק. למודעות לוקח 10-30 שניות להיטען, וזה מאוד מעצבן. המשחק קופא בכל פעם שאני בוקע ביצה. התגמולים שתקבלו עבור השלמת רמות יכולים להיות הרבה יותר טובים. החוויה הכוללת מאכזבת ובאמת ציפיתי לטוב יותר מ-Ubisoft.
משחק מעולה להנאה רבה
המשחק הזה הוא משחק ריימן השלישי ששיחקתי בו. מאז שהורדתי אותו התמכרתי אליו בבקשה תעשו עוד ריימן!
זה נהדר אבל יש תקלה אחת במזרח הפרוע הפרוע אם תמצא רמת מציאת יש סיכוי שתשיג את הרמה שגורמת לך ליפול מהעולם האם תוכל לתקן את זה??