Post by maerecbayplates on Mar 6, 2022 11:32:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Kingdom Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Kingdom Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat mnoho coinů ▞▞▞
▞▞▞ Idle Kingdom Defense 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra. Jednoduché a spousta vylepšení a žádná platba za výhru.
Docela dobrá hra
Buďte zklamaní, protože se přihlásím bez internetu, výsledek nečinnosti nezíská nic. Vypnu data, protože v mém místě bouří a zapomenu data zapnout.
Čas přestane běžet, když hru vypnete, protože chcete něco udělat v jiných aplikacích, pak se vrátíte ke hře, stále je to stejný čas, takže byste měli hru otevřít na 24 hodin, aby se produkt v potravinách změnil 🤡
Obrazovka není plná, pokud hrajete na Androidu!
Idle Kingdom Defense Rollespil jit
Netrvá dlouho. Všechno je tak lineární a nudné. Dary jsou však dostatečně štědré.
Idle Kingdom Defense Lakon Peranan rcf
Skvělá hra, grafika je vynikající, hratelnost je skvělá, ale jediná věc, která se mi nelíbila, je, že tutoriál je příliš dlouhý. ALE STÁLE SKVĚLÉ!
Žádné vynucené reklamy, reklamy, které můžete sledovat, poskytují dobrou podporu atd. Zdá se, že fungují i offline, což hodně pomáhá
Rychlý a milují různé vybavení
Zábavné, ale kéž by bylo co dělat, pokud jde o bitvy. Trochu nevýrazné navzdory všem možnostem každodenní farmy.
ty za drahokamy zdarma
Pěkná, ale náročná zbraň na vylepšení.
Nelíbí se mi tato hra, protože dostanete evreyho hrdinu a jediné, co musíte udělat, je bojovat, bojovat, bojovat, pak to začne být nudné
Šťastný
P2W založené na reklamách
Skvělá hra a opravdu f2p hra, ve které můžeme skutečně udělat pokrok, aniž bychom do ní investovali. Také jsem opravdu nečekal, že tým podpory bude tak milý a bude spolupracovat, před pár hodinami se vyskytla závada, ale během jednoho dne ji opravili, měli opravdu skvělý zážitek a dokonce si hru užili...^_^
Idle Kingdom Defense Rollespil jit
To je v pořádku, dostane se to velmi rychle
Váš reklamní server je velmi útržkovitý. Než se vrátíte do hry a zavřete ji, musíte na každou reklamu klepnout. Neodinstalovával bych tak rychle, kdybyste používali jinou reklamní službu.
Bylo to v pořádku asi 2 hodiny. Pak jsem utratil asi 8 tisíc drahokamů a odměny byly méně než žádoucí. Takže jsem usoudil, že hra je grindfest. Bohužel, můj čas má mnohem větší cenu než ten malý kousek zábavy, který by tato hra mohla nabídnout 200 hodin. Promiňte
Tato hra je šíleně zábavná! Je to tak relaxační a zábavné! Získáte tolik nových a zábavných postav a výzev. Nikdy to nebude nuda a můžete odemknout nové věci! Super zábava, takže pokud chcete zábavnou a relaxační hru, zahrajte si tuto!
zaplatili 13,99 $ za odstranění reklam na podporu vývojářů, i když reklamy v této hře opravdu nejsou tak špatné, protože jsou všechny volitelné pro extra kořist. Namísto vytváření nového obsahu nad jejich silně předraženou funkcí odstranění reklamy a jejich obchod plný všech zdrojů ve hře, které si můžete koupit za skutečné peníze. nestačí jim to, takže vymažou měsíční průchod o úroveň výš. určitě jsou nějaké odměny zdarma, ale to není obsah. Jsme hladoví po penězích? nezničte tuto hru pls
jo
UMMMMM, když se to pokusilo získat, řeklo se, že detekován virus LIAPP: aplikace bude ukončena. KINDA SUS.............. vzdorně se děje něco rybího. Podívejte se prosím na google play.
Teď mám rakovinu varlat
Zajímavá hra, ale v určitém okamžiku vás začne nudit, když se neodemknou žádní hrdinové
Dobře, vtipné
Napsáním tohoto získáte zdarma drahokamy
Potřebuje lepší peníze hned na začátku
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Avanture mski
Příliš mnoho reklamy
Placená recenze
dobře
Tato hra se zdá docela dobrá, ale důvod, proč zanechávám nízkou recenzi, je ten, že vývojáři této hry dosti nehorázně zkopírovali vizuální styl a kouzlo úspěšné hry "kingdom rush", vyvinuté ironhide studios. Tato hra je opravdu nemocná! Všichni lidé, kteří si tuto hru užívají, a viděl jsem, jak lidé tleskají jejímu vizuálnímu zpracování v jiných recenzích, prosím zkontrolujte, že království spěchá. P.S. Pokud mi nevěříte, můžete vidět logo evidentně vytržené těsně pod hrou. Je zřejmé, že vývojáři jsou velcí fanoušci!
Hra mě baví. Reklamy nejsou rušivé a pouze volitelné.
Skvělá hra na zkrácení času, zajímavé postavy a zábavná hratelnost
Zatím docela meh. za 10 minut
Je to velmi zábavné
Toto je velmi poutavá hra
Zatím to vypadá ok
Dobrý, hra je na první pohled fajn... A věřim, že muže býti i zabavná... Ale jakmile po prvních 40 stagi (možná víc dáli to mozek nedovolil) zapnete Auto mod nemusite vubec nic delat jenom odklikavat dalši stage jednu za druhou a doufat že se nic nezmění.... Hra je extra nudná, ale vypadne hezky... Silně nedoporučuji.
Konečně nějaká fakt zábavná idle hra
Chtěl jsem si koupit pass a hrát dál, ale vaše nové reklamy jsou tak špatné, že je těžké je zavřít a neustále žádat, abyste někde klikli, nebo vůbec nemůžete najít křížek pro zavření reklamy a začíná vás to zlobit. Většina lidí hraje tuto hru, protože je přátelská k lidem, kteří mohou hrát, a pokud chcete, můžete podporovat tvůrce. Udělejte něco, nebo lidé opustí tuto hru, která má dobrý potenciál.
Idle Kingdom Defense Lakon Peranan rcf
Ty za hru
Líbí se mi tyto hry , ale jediným problémem je automatická bitva , někdy když hru ukončím , automatická bitva stále funguje , někdy ne , opravte to prosím
Příliš snadné