Post by maerecbayplates on Mar 6, 2022 11:17:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
Little Commander - WWII TD حکمت عملی kjkr
Ще одна гра Tower Defense 😒
На середині битви я не можу розпочати місію, тому що ви поставили стрілку на роботу, тому не можете отримати достатньо, будь ласка, виправте потім 5*
Витратив гроші на цю гру, щоб усе це було взяти і почати мене знову з 1 рівня
Потрібно більше випробувань, більше веж і більше потужності.
Я заплатив за оновлення, і мої оновлення та прогрес не відображаються після покупки нового телефону.
Занадто важко перейти до наступного раунду, потрібно занадто багато зірок і занадто важко оновлювати зброю
У мене була карта, повна зброї, і я програв
Гарна гра...
Гра норма
Круто :-)
ця гра дуже весела та складна
Звикання, це, безумовно, гра, яка відсмоктує час
Добре-добре
Простий...... Багато хвиль, які мені подобаються..... Насолоджувався
Гра дуже класна я була закачана на планшет то дуже ця гра дуже сподобалася
Класс
Це цікаво,. Це потребує більше інструментів і хороших військових людей
гарно
Я грав у цю гру лише тиждень. Більшість обладнання оновлено до 3 рівня, ніж на 4-й день все, коли на нуль. Немає очок досвіду, немає оновлення – це перезапуск. Грайте ще 3 дні, і сьогодні це повторилося знову, коли повернувся до нуля. Видалено
Все гаразд
жорстко і грубо
На деяких позах раундах це важко, і ви зможете знайти нових людей
Графіка та зміст дуже приємні, насправді ця гра для мене викликає тиху залежність. Але проблема в тому, що кожен раз, коли мій мобільний телефон вимикався або випадково вимикався, мої оновлення знову починаються з нуля, тому важкий рівень неможливо перемогти, і гра почала бути нудною – і це було жахливо
Нескінченна помилка в грі...
Уууууу
Було б добре, якби я дійсно отримав очки оновлення після першого рівня. Я отримав близько 400 балів оновлення на першому рівні і нічого на 2, 3 і 4. Це збій чи я щось роблю не так?
Це добре, але не так добре
Хороша гра, однак, коли ви використовуєте очки оновлення, НІКОЛИ не намагайтеся змінити їх із пристрою, який ви вперше оновили, оскільки гра «збирає» з вас половину очок лише для того, щоб перепризначити очки, і це погано, оскільки ваша гра стане нереально важкою, якщо ви втратити ці очки і не зможе оновити свої одиниці без необхідності грати незліченну кількість годин, щоб отримати більше очок.
Дуже гарна гра для дітей
це змушує вас грати в багато ігор, щоб збирати гроші та закінчити це, мені знадобилося близько 2 мами, щоб отримати золото
Хороша гра.приємна гра.моя улюблена гра.Мені дуже подобається ця гра. Ця гра краща за pubg, але не краща за безкоштовний фаєр...
це добре, але я не можу грати на наступному рівні, тому що йому потрібно 20 зірок,
Little Commander - WWII TD Stratēģiskās spēles hcg
Будь ласка, продовжте гру.
У якому режимі ми отримуємо бали оновлення?
Нічого особливого, не витрачайте час
Annelids: Online battle Action niyb