Post by nesszechenfwrigeas on Feb 18, 2022 4:54:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Mul oli selline probleem, et ma ei saa sisse logida ega mängimiseks ruumi siseneda. see näitab, et mu ühendus on ebastabiilne või Kuid minu ühendus on korras. Palun parandage see
Ma ei saa mängida:(
Redigeerimine 19.05.2021: Lõpuks õnnestus, aga annan teile ikkagi 3 tärni asemel 2. Miks? SEST SEE ON IKKA LAAGNE, KUI MA SINNA SISSE MINUN, näiteks kui ma tuppa sisenen, ütleb see alati "Ühendus ebaõnnestus", kui mul on hea ühendus või kui ma sisenen tuppa ja see laseb mind sisse, kuid see jääb KA, ma ei saa. seisa enam oma rumalate tõrgetega! Oh, ma unustasin mainida, et MINU TEINE KONTO KUSTUTUS!!! TEIE LOLLA VÄRSKENDUSE TÕTTU!
Värskendus on tõesti TÕESTI HEA, kuid kui iga kord, kui soovite oma maailma minna, peate lihtsalt lõpetama ja minema loomisse ja kustutama ning nüüd saate juurdepääsu, kuid laadimisel on üks probleem....... .... ma vihkan seda tõsiselt, palun parandage see
JAA! SAAN SEDA UUESTI MÄNGIDA! MULLE ARMASTAN NII VÄGA MINIMAAILMA!!!!!! HÄID JÕULE!
Värskenda. Miks ma ei saa oma kontole sisse logida? Selle jaoks pole enam nuppu, mis juhtus minimaailm
mulle meeldib see nii et kui teil on sama viis oma isiklikku teavet ja teist poolt nende vastavate ettevõtete järjekorras ja rohkem teavet on muuta teie brauseriaken ei tea ka, et järgmine teave on oluline roll ja rohkemgi kui see kas sa oled ka sõber või teine käsi, et teha järgmine ülevaade selle üksuse asukoht on sõbrale ja muud esemed leidsid selle üksuse number üks, mis on mõne minuti ja samal päeval lisateabe saamiseks ja järgmiseks
Mini World: CREATA Avanture nwqc
Mini World: CREATA Приключения qrhj
Seal on minimaailma koopia, kuid võlts. Seda nimetatakse plokkmees mine ja ära mängi block man go.
See on nii tüütu, et mängijad on hiinlased, jaapanlased, korealased. Keegi ei saa aru keeltest, mida nad kirjutavad. Aga see on ka tõeliselt lõbus. Ükskõik, kes te olete looja, lisage keel, mida nad räägivad nagu mitmikmängus, lisage sellele "keel", et saaksime nautida oma tasuta mänguaega, et saaksin lisada ⭐⭐⭐⭐⭐ tärni.
Need mängud on suurepärased, kuid mul pole sõnu ja kui ma proovin sisse logida, olen ma surnud või mind visatakse mängust välja, võib-olla see parandatakse või lihtsalt sina teed uusi värskendusi, mis on lahe, aga kui see polnud nii, siis palun paranda seda
See mäng on nii hea, kuid mu internet on nii aeglane, et ma ei saa seda mängu mängida, nii et ma hindan seda mängu 4, ok nii hämmastav
See on lõbus mäng, kus saate liituda ja oma mängu alla laadida. Saate liituda oma mängukaaslaste ja sõpradega koos vestelda ning sõpradega grupivestluses saate valida wushugi ja jänkutüdruku ning luua mängu ja avatari. Laadige alla see nüüd nimega minimaailm: CREATA
armastan seda. aga oleks lõbusam, kui teemant virnastab nagu minecraft. teemandi leidmine on nii raske ja kui ma teemandi leidsin, on alati ainult üks või kaks maaki. loodan, et saate selle mängu uuesti teha.
Mida ma soovitan teil lisada ja täiustada: - kassid lisamine - PLS PALUN, ET LISAKS ISEGI 50 MÜNTI, SEST MULLE MEELDIB TÄHELEPANU ISEGI NATUKE KOHANDADA - Pls lisage rohkem tekstuuripakke, sest seal on sõna otseses mõttes ainult 3 pakki ja on veel, mida tahaksin hea meelega lisada, aga ma olen suht laisk niiiiii...jah
Mäng halvim, sest teie mäng põhjustas klaviatuuri viivituse, et mitte ilmuda ja siis ma töötan nii kõvasti selle mängu nimel Minimaailma kohta. Tekkis minu tahvelarvuti viivitus, siis kustutasin lihtsalt kloonitud minimaailma ja siis hakkasin minimaailma kustutama
Liiga palju viivitust, ma pean iga suurema värskenduse uuesti installima, palun parandage see, palun, ma olen nüüd kaotanud 5 kontot:(
Palun parandage aeg. Ma tõesti armastan seda mängu, kuid kuidas seda mängida, kui see alati ütleb mulle, et ma ei loginud sisse. Ma ei saa seda oma sõbraga mängida. Minu Interneti-ühendus on korras, kuid ma ei tea, miks see alati ütleb, et palun kontrolli ühendust. Palun aidake mul seda parandada. Olen väsinud seda mitu korda uuesti installimast. Aga minu mäng ikka sama. Ei saa sisse logida. Palun paranda see😞
Ma annan sellele kaks tärni, SEE TÄHENDAB SUUR VÄRSKENDUS. Kasutaksite oma avatari jaoks minimünte, MITTE PLOKKE JA esemeid minioad on tekstuuri ja aia jaoks, palun tehke seda värskendus
:-) :-) :-) kriketi põhjused, et samad inimesed, kes on:)
Miks ma ei saa mängu siseneda, see mänguviga või mu käsifond, kas saate parandada selle, et ma tahan seda mängu uuesti mängida
Miks ei värskendata Olen juba nii palju rakendusi oma seadmest kustutanud, kuid seda ikka ei värskendata
Mini World: CREATA הרפתקאות jxk
See plokkmäng on ilus, kuid mitte. See on kena, kuid mitte. see on nii keeruline, kuid mitte. On loovust ja nauditavat, kuid mitte. See toob teile ka teadmisi, kuid mitte. Ja Minecrafti koopia, aga mitte. kas sa tead, miks ma ka ei ütle? Sest mulle meeldib see mäng, aga mitte.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Pakikipagsapalaran ihp
😏🙄bug bug!...dimana2 bug setelah update terbaru mini world makin parah!.. map hlg skin hilang mini bean hlg mini coin hlg...tukar skin skin gk muncul..parah2!...AGA!!!
See on hea mäng, kui see oleks täismäng, ja oleks tore, kui seda värskendataks aastani 2021 ja see jääks pealehele, kust saab materjale kaevandada, siis on see Avery one'ile hea mäng mängimist jätkata
Pärast värskendust olen laadimisekraanil kinni jäänud, ei saa sisse logida. Ühendus ebaõnnestus, kuid proovis mängu iga kord uuesti alla laadida ja see oli kiire. Proovisin mängida mitmeid teisi võrgumänge ja ühendus on stabiilne ja mänguga läheb kõik hästi, välja arvatud Mini Worldiga. See on masendav, ma tahan lihtsalt oma sõpradega mängida.
Seda ei saa võrguühenduseta mängida, parandage see kohe.
Nii et mäng on hea, kuid kui ma mängin oma sõpradega, siis see jääb maha ja ma olen nii aeglane, et mu sõbrad on nii kiired, et saaksite selle parandada
Pärast jõuluvärskendust iga kord, kui mängu sisenen, iga kord, kui kästakse sisse logida. Väga ärritav. Ja ka mäng on sellest versioonist väga maha jäänud. Samuti ei saa me mängu võrguühenduseta mängida. Seal võib olla ka palju muid vigu, nii et palun parandage kõik vead hoolikalt. Ja plsssss 🙏 muutke globaalne versioon samaks kui hiina keel. Mul on taptap hiina keel ja ma tean, et mängu hiina versioon on palju kaugemal ja CN-versioonis on palju uusi asju. Nii et palun värskendage globaalset versiooni Chinsesi versiooniks. Plsssss.
Varem oli see tore mäng, kuid see uus versioon on nii kohutav ja kohutavam. Varem oli see 5 tärni mäng. Muutke koduleht tavapäraselt tagasi ning ka tööriistakast ja selle kasutusviis . Eelmine oli parim. Palun, see on südamlik palve. Palun. Kui muudate kodulehe ja tööriistakasti mehhanismi tagasi tavapäraseks, annaksin kindlasti 5 tärni. Samuti ärge jätke seda tähelepanuta.
Redigeerisin oma arvustust, sest selle värskendamisel ja avamisel suletakse mäng iga 5 minuti järel
Ma armastan seda mängu, nüüd näen oma vana sõpra! TAHAD, et nad lisavad ka selle
Kuidas ma üldse raha saan??? Õpetusi pole üldse! Uued mängijad on ilmselt nii segaduses
Mäng muutus halvaks, see oli amzaing mäng, siis sai see tohutu kuma
Mini World: CREATA Adventure nucs
See mäng on pärast värskendust prügikast. Ma isegi ei saa seda enam sisestada. See lööb mind välja pärast paariminutilist mängimist. Parandage see, muidu kaotate head intressimäärad.
Teatud plokid on mitmikmängust täielikult lukustatud, te ei saa hostida (isegi LAN-is), ilma et kulutaksite tundide kaupa uba, mis lihtsalt istub jne jne. Lihtsalt ärge installige, hankige selle asemel minecraft. Minecraft pe võib maksta raha, kuid vähemalt on see raha väärt.
Olen seda mängu mänginud alates 2017. aastast. Kustutasin oma konto kasutajanime tõttu. Pärast konto kustutamist ütleb see jätkuvalt aegumist, Interneti-ühendus ebaõnnestus. VÄGA TÜÜTU. Ja see ei lõpe kunagi. PLS PARANDA SEE!
See mäng on suurepärane ja nii hea, aga kui ma mängin mängu pika tunni või mängin vähe, siis tuleb märk, siis puudutan märginuppu ja naasen avakuvale, nii et palun paranda see
MA ARMASTAN MÄNGU! Tere, olen seda mängu mänginud 6 päeva, kuid viimasel ajal lülitub mäng pidevalt välja. Kui avan rakenduse mõne sekundi pärast, lülitub see välja. Palun paranda see niipea, ma tahan varsti sõpradega mängida
See mäng on lõbus mulle meeldib mängida ellujäämisrežiimi (0 _ 0) jah, mu vend ole selline: mulle ei meeldi see mäng i just nagu mäng MOBIILLEGEND BANG BANG
Endiselt ei saa võrguühenduseta režiimi minna
tere pärast seda värskendust ja enne värskendust ütleb mõnda aega, et sisselogimine ebaõnnestus kontrollige oma ühendust ja mu netiühendus on korras, kuid ma sain siiski mängida võrguühenduseta režiimis, kuid nüüd pärast värskendust, kui proovin seda lihtsalt mängida ummikus, ma ei saa liikuda ega midagi teha, palun parandage see niipea kui võimalik, proovisin seda uuesti installida, kuid ikkagi ei saa seda mängida ja ma armastan seda mängu, nii et ärge jätke mind ootama
Mäng ei lubanud mul oma kaarti jagada, et saaksin sõbraga mitmikmängu mängida. Üritasin kaarti jagades teha seda, mis seal oli kirjas, ja kui ma seda tegin, siis see kaarti ei jaga, ütles "Te ei saa kaarti jagada, kaart on nähtav ainult teile". Kas saate selle parandada
Paigaldatud ja paar nädalat mängitud. Mänguserver on nii hiline, et ma ei saa sellega isegi võrgus midagi teha. Ma võin mängida muid mänge ja isegi vaadata youtube 720p ilma igasuguse Interneti-viivituseta, kuid see mäng... nagu eeldati Minecrafti kogukoopiast. Täis pettumusi...
MULLE ARMASTAN rakendust, aga ma tahan algusest peale tegelaste hulgast enamat, ja millegipärast muutusin tüdrukust poisiks mitte omal soovil! MA VALIN TÜDRUKU! JA NÜÜD PEAN MA KÕIK NEED SULED KOGUMA, ET TÜDRUKA POOLE TAGASI PÖÖRDADA 😡😠😭
Ma mängisin seda mängu, kui olin väike laps ja otsisin Minecrafti mängu, et saaksin mängida, siis jäi see mäng meelde, kuni otsustasin seda otsida ja leidsin selle ning nägin, et seal on nii palju uuendusi. mängu klõpsamine pole kunagi lõppenud, kuid mäletan vanamoodsat ülilõbust
Minimaailm on hea mäng ja kui see tegelikult lubaks mul seda mängu mängida, annaksin selle kindlasti 5 tärniga. Alates paarist viimasest värskendusest pole see lasknud mul mängida. Näiteks klõpsan mängul, mille see laadib, ja see paneb mind automaatselt väljuma, ilma et ma väljuksin. Muidu suurepärane mäng.
Sellel on potentsiaali, kuid sellel on nii palju vigu, näiteks mängu sisse logides lööb see su välja. Ja puuviljaaia ikoon on kadunud, nii et ma ei saa enam sinna sisse minna. Isegi ma taaskäivitasin oma telefoni ja ma ikka ei tööta. Rääkimata sellest, et Gmaili sisselogimine ei tööta! Nagu siis, kui puudutan koodi saatmist, ei saada see seda kunagi. See mäng on nõme!