Post by nesszechenfwrigeas on Feb 18, 2022 4:42:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AFC – kosminė šaudyklė ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AFC – kosminė šaudyklė IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtį ▞▞▞
▞▞▞ AFC – kosminė šaudyklė 2022 version ▞▞▞
Super šiukšlės
Pirma, nekreipkite dėmesio į žvaigždučių įvertinimą žaidimo eigoje. Tai vienas geriausių retro erdvės šaudmenų žaidimų, kuriuos esu žaidęs, siekiant išlaikyti pusiausvyrą tarp iššūkių ir žaidėjo galią. Štai nuoširdus įvertinimas: geras – subalansuotas žaidimas ir lengvas brangakmenių įsigijimas neišleidžiant tikrų pinigų. blogai – skelbimai. Žodžiu, bet koks veiksmas, kurį atliekate, išskyrus skelbimo uždarymą, jį atidaro. Jie yra daugiau nei šiek tiek stulbinantys, todėl šiai programai skyriau 3 žvaigždutes.
Aiškus žaidimas vis dar gobšus, tu vis dar nori kelių šimtų £ už visus laivus, tu akivaizdžiai esi beprotiškas ir ne į galvą. Kaip jūs galite pateisinti šias kainas, žaidimas tikrai nėra vertas. Dar daugiau GOBUŠŲ kūrėjų, kurie tiesiog nori aklai apiplėšti žmones.
Super smagu!!!! jis prasideda lengvai, tada visiškai išmuša užpakalį iš niekur. naujas mėgstamiausias žaidimas laiko praleidimui.
Nuostabus žaidimas tiesiog per daug skelbimų
Geras žaidimas. Sudėtinga ir lengva naršyti.
AFC - Space Shooter Аркадни dvoz
Nuostabus žaidimas. Man tai patinka. Man labai patinka. Erdvės šaudyklės žaidimas yra labai fantastiškas. žaidimą labai lengva žaisti ir valdyti. 🌹
AFC kosminė šaudyklė yra fantastiškas malonus žaidimas. Tai puikios funkcijos ir man patiko žaisti šaudyklėmis. Man patinka žaisti daug lengviau. Tai geras ir linksmas žaidimas žaidimų parduotuvėje. Man tai labai patinka. Jo grafika yra gerai suprojektuota. Tai labai lengva žaisti.
Afc space shooter yra vienas gražiausių ir fantastiškiausių žaidimų. Tai labai paprastas ir lengvas žaidimas. Man patinka šis geresnis ir gražesnis žaidimas. Tai labai mielas žaidimas.
AFC - Space Shooter ஆர்கேட் pqu
😎
Man patinka grafika, o valdikliai atrodo sklandžiai ir lengvai valdomi
Viskas gerai
AFC Iššūkio taurė – Azijos futbolo konfederacijos organizuojamas tarptautinis ... JAV) Bepiločiais kosminiai skrydžiais vadinamos kosminės ekspedicijos ir
Gana smagus, greitas arkadinis veiksmas su tam tikra pagarba (pvz., priešo laivo formavimas) senosios mokyklos klasikams, tokiems kaip Space Invaders ir Galaga. Šlamšto skelbimai, norint ką nors nusipirkti kas porą etapų, erzina. Atrakinkite laivus ir atnaujinimus reguliariai atkurdami. Jūsų laivas sunaikinamas bet kuo, vienu šūviu...
„AFC Space Shooter Game“ yra labai geras 2021 m. žaidimas. Žaisdami jį mielai pažaisite, taip pat liepsite draugams jį įdiegti ir žaisti. 🌹
AFC erdvės šaudyklės žaidimas yra mano mėgstamiausias žaidimas. Visi lygiai kupini nuotykių ir įspūdžių. Misija yra labai įdomi ir sudėtinga.
virusas neatsisiunčiamas...daug skelbimų
žaidimas išpūstas nuo skelbimų. kiekvienas meniu paspaudimas nukreipia jus į skelbimą. po labai lygio yra skelbimas. geras žaidimas, pablogintas skelbimų.
„Android“ mokymo programos žingsnis po žingsnio: išnaudokite ...
Gerai. mano pirmas lygis. ką tik pradėjau ir buvau priverstas įvertinti šį žaidimą, kitaip toks nemalonumų įvertinimo prašymas vis pasirodydavo
lo odio
Norint atrakinti naujus laivus, reikia daug
بدرد نمیخورد
AFC yra labai nuostabi ir gerai veikianti programa. Tai labai fantastiška programa žaidimų parduotuvėje. Jis turi daug unikalių funkcijų ir yra labai paprastas naudoti. Rekomendavau šią programą visiems.
AFC - космічний шутер Аркади finn
Labai blogas žaidimas...! Manau, kad kūrėjai yra pamišę.
Šaunus žaidimas
Ninja Arashi 2 Aventure yeb
Žaidimas yra puikus, tačiau kai kurie dalykai jį sugadina. Pirma: per daug skelbimų: vienas po lygio, po mirties ir net perjungiant meniu (dažniausiai). Tai suskaido žaidimą. Taip pat iššūkiai dvikovose yra tvarkingi; Aš ne visada prieštarauju pertraukimams, bet jei noriu tik solo, būtų malonu juos visus išjungti. Taip pat turiu atšalimą, jei iššūkį, todėl neturiu kelių iš eilės. Jei sutinku, tada atšalimas turėtų būti po mūšio. Ir gera savybė būtų neapsiriboti laivo bandymu tik užrakintais laivais
Atsiprašau, negaliu atsisiųsti 😡
Žaidimo Alien Shooter YPATYBĖ: - Yra 2 nemokami erdvėlaiviai (Kapitonas - Phoenix) ir 3 mokami (Hawk - Tanker - Kame) - Prieš gaisrą galite pasirinkti pagrindinį laivą arba mažą laivą - Galite atnaujinti savo laivą, kad jis taptų galingesnis, stipresnis
Žurnalas „Dailė“ - sculpture - doczz
Priverstinis prideda, PvP nuolat pasirodo, priversdamas mane atsakyti, kol bandau daryti ką nors kita. Pašalinti, neverta skirti laiko.
malonu žaisti
labai gerai
GERAS GERAS 👍, bet!! Žiauriai daug žaidžiau. Ir labai smagu, tačiau norint ištaisyti žaidimo klaidas, reikia daugiau atnaujinimų. Kaip ir misijos viršininkui, tiek daug kartų paraiškos mygtukas nedega! Deja, aš praleidžiu laimėtus prizus, be to, kartais pažiūrėjus trumpą vaizdo įrašą, kad tęsčiau lygį, mano lėktuvas patenka tiesiai į viršutinį kampą ir prilimpa, o tai yra 10 deimantų švaistymas 💎. Išspręskite šias problemas, tada žaidimas būtų tobulas 👌
toks smagus žaidimas. Man tai patinka!!! Bet ateina laikas, kai viskas sutrinka ir tu nuolat miršti. Žinoma, kai tik nusipirkau daiktus. Nesu tikras, ką daryti, nenoriu prarasti pažangos ir nusipirktų daiktų.