Post by nesszechenfwrigeas on Feb 18, 2022 4:29:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Logická hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Logická hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Logická hra 2022 version ▞▞▞
opravdu mi to pomohlo s myslí a můžu se soustředit tím, že přemýšlím, kam jdou figurky, takže je to opravdu skvělé, pokud se potřebujete na něco soustředit nebo jen hrát hru, protože to není vůbec nudné, zpočátku to není frustrující, ale šťastné a já Jsem rád, tak to vyzkoušejte, protože je to opravdu dobré kousky miluji tě
Je to velmi časově náročná hra, ale velmi návyková. Když začnete hrát, nemůžete přestat. Moc dobrá hra.😎
Hra je úžasná, ale má mnoho reklam, prosím, můžete je odstranit
Když hraji, když jsem naštvaný, pak je problém vyřešen
Je to výzva, ale ne neřešitelná. Miluji to. Velmi návykové
Je to skvělá hra, kterou můžete hrát sami, ale je velmi těžké ji odložit. Jen chcete mít skóre v každé hře vyšší. Doporučil bych to každému. Skvělá zábava ☆☆☆
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkada eobg
super HRA
Když se pokusíte dostat z této hry, je to nemožné, je to velmi přitěžující a chce to jen používat baterii k tomu, aby vkládal reklamy do odinstalace, tuto aplikaci nedoporučujte
Výborný stav dne, ale posílám vám svůj životopis, děkuji za váš čas a pozornost, děkuji mnohokrát
Je to dobrá hra pro malé děti na skládání hádanek
Příliš mnoho reklam. Jsou chvíle, kdy vám hra nabízí neřešitelné scénáře a můj odhad je, že na konci každé hry se vám zobrazují reklamy. Mohla by to být dobrá hra, ale není.
Příliš mnoho přidává... Je to velmi nepříjemné, jinak je hra dobrá
To je nejlepší
Nejhorší hra ty vole dit to je pro mimina
益智遊戲 策略 arfq
Toto je zábavná hra, kde si můžete odpočinout a ztrácet čas. Ve hře je zahrnuta strategie obrany. Pro jistotu dávám pět hvězdiček. I když se mi v průběhu stěhování vloupalo hodně reklam. Tento nešťastný výsledek má za následek špatně umístěné figurky a v dalších hrách sestřeleného muže, který zemře kvůli reklamě vloupání do hry. Nemám moc rád reklamy, ale hra, která umírá, se mi líbí ještě méně. Je to velmi frustrující a otravné. Ach, dobře...
Proč se při hře nedá poslouchat hudbu? Když zapnu hru ,vypne přehrávač.
Může to být náročné, má to svůj čas.
Důvodem je to, že existuje mnoho reklam a je to otravné, takže pokud je to možné, reklamy fičí
Nudný . Nelze získat žádné body..
Kdysi to byl nejlepší způsob, jak trávit čas. s novou aktualizací zamrzne každý 3. pohyb. prosím opravte to.
Ještě je brzo! Najít příliš obtížné zvýšit mé skóre!
Líbí se mi tato hra, ale na logickou hru mi velmi rychle vybíjí baterii.
Milujte grafiku!!! Hodně zábavy a relaxace!
Odpočinková a barevná verze hry na skládání bloků. Uklidňující zvuky a levná hratelnost dělají z této hry radost. Vřele doporučuji všem.
Né moc dobré
pokud omylem zapnete svá data, když je hra otevřená, budete sužováni neustálým přidáváním, které ničí váš zážitek. jediný způsob, jak opravit, je přeinstalovat, ale přijdete o své vysoké skóre☹️
Dobrá hra
Puzzle Game حکمت عملی bhdx
plné zbytečných dodatků...což je nudné a dráždivé
Super zábavné hádanky!! Mám vysoké skóre 10 000 něco! Tento gane je jednoduchý úžasný a velmi zábavný. Jediná věc, kterou žádám, je, abyste dosáhli úrovně a určitého času, abyste získali skóre. To by byla legrace!!!!!
Můj problém je, že nemůžu otáčet kusy. Nedokážu přijít na to, jak to udělat.
Super
Aktualizovalo se to úplně samo a ztratilo to moje vysoké skóre, na kterém jsem kdy tvrdě pracoval. Každý teď smutný a naštvaný.
Relaxovat
Mělo by být možné otočit kusy.
Rompecabezas Estrategia rtnl
Dílky skládačky spadnou, než budete připraveni...zničí celou hru
かせへろおるるりな
Docela příjemná hra, i když kdybyste mohli otáčet bloky, byla by to zábavnější
TOTO JE NEJTĚŽŠÍ HRA, PROTOŽE NEMŮŽU POKRAČOVAT SVÉ VYSOKÉ SKÓRE
Tato hra mě baví a funguje dobře bez nějakých závad, které najdete v jiných hrách. Děkuju
Dobrá hra, ale měla by mít tlačítka zpět nebo šipky
Více sleduji přidávání, než hraji hru
Bylo pro mě tak špatné, že jsem to nainstaloval, přál bych si, aby to bylo lepší než hrací skříň z dřevěných bloků
Zábavné
Toto je velmi špatná hra, prosím neztrácejte čas v této hře 😠😠😡🙈👺
Pěkná a snadná hra...ale je zajímavé získávat více a více bodů.
Velmi zábavná hra, která nevyžaduje wifi! Existují reklamy, ale můžete z nich velmi rychle odejít (ve srovnání s jinými hrami). Tuhle hru moc miluji!