Post by nesszechenfwrigeas on Feb 18, 2022 4:26:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ What The Hen: 1on1 summoner game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ What The Hen: 1on1 summoner game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko točk ▞▞▞
▞▞▞ What The Hen: 1on1 summoner game 2022 version ▞▞▞
Imeti toliko oglasov
dobra igra stratagey igra je super oglasi so dobri (•ω•)
Gospod, ali lahko razložite situacijo, v kateri sem...je obtičal pri zadnjem navodilu...rekoč "UJEMI PIŠČANKA!!"
Živjo zabavno in smešno
Do konca 2. poglavja postane težko. Plačajte za zmago
මරු
preveč reklam
Neumna igra. Zabavno!
zelo zabavna in neumna igra. kako so mi všeč moje igre
Plačal sem mesečni VIP in še vedno prejemam dodatke med misijami
ta igra ima ogromno težavnostno krivuljo, ki jo podpira plačilni zid. vse, kar je preteklo v prvih desetih tekmah, je proti igralnim krovom, ki bodo vedno imeli boljše in močnejše karte od vas, zaradi česar boste gledali več oglasov zaporedoma, da prevrnete nasprotnika, dokler nima pokvarjenih kart, kot je rdeča rosie, škrat z nizkim nabojom čas in močni/hitri napadi, ki lahko uničijo vse. če nimate pokvarjenih kart, se ne boste zabavali in ste prisiljeni plačevati škatle za plen, dokler ne morete
Neverjetno, a žal se včasih zruši. Sprejmite to... 🤘🏻🤘🏼🤟🏼🤟🏾🤟🏿
Ko boste napredovali, bo igra postala pretežka, zato boste morali za igro porabiti denar. Po nesreči sem kupil enega od njihovih paketov, vendar se nočejo odzvati, da bi mi vrnili kupnino. Zelo nesramno in neodgovorno od njih.
ne znam igrati
ocenjeno od 5 do 1, ker je bila odstranjena sposobnost kmetovanja kovancev. zdaj bo nemogoče nadgraditi enote, razen če porabite veliko denarja.. Hvala, a adijo, odstranite takoj!
Ni dobro, da je igra izšla že dolgo in samo 400 etap... daj no, fantje
V redu, kaj je s petdnevnim čakanjem na pvp skrinjah? Zakaj čakamo na nekaj, kar smo že osvojili, poleg tega pa moramo plačati dragulje, da jih odpremo? Kaj je to jewutopia? Prisilno doda vsak drugi boj, nato pa ne dobite popolnoma nobenih kovancev za nadgradnjo ali nakup. Razumem, če bi ljudi prisilil, da bi igro kupili, toda da bi jo naredili brezplačno in še vedno zaračunavali že osvojene stvari, je neumno. Če želite, da se ta igra uspe, raje (snemite) enega od teh nepotrebnih požrešnih impedijinih rojstnih dnevov človeku, lahko samo vzamem dokaz o konceptualni umetnosti za možnost teh odgovorov, za katere se sklicujete, da naredite z njim dokaz da poslušam in gledam otroke namesto vas, če so prišli pred urami in ljudi. lol
neverjetno, doslej še nisem naletel na nobene pomanjkljivosti v igri, celoten koncept je zabaven in zabaven!
What the Hen: 1on1 summoner game Strategy more
Igra je zanič! Enostavna zmaga lahka izguba! To ni res strateška igra.....
VRNI MI NAPRETKA MOJ STARI RAČUN IN DA, NE SPOMNIM SE UPORABNIŠKEGA ID-ja, ki sem ga UPORABIL IN TUDI.... IN KAKŠNO KODO ZA OBNOVITEV...??.... BTW VŠEČA MI JE TA IGRA
Razlog, ki mi je všeč ta igra, je, da prosto potuje po zemlji tge spretnosti
PLAČAJ ZA ZMAGO!!!!!!!!!!!!!!!!
To je zabavna igra, dobra za krajšanje časa
Srtin, posodobi l8tr
To je odlična igra in zelo zanimiva. ... ampak edina težava je. ... kadarkoli ga vklopim. .. Je hazardno vreme, ali bo vstopil ali ne. Piše, da se ne more povezati s strežniki, vendar je moj internet v redu .... Prosim, popravite to .... potem bi bilo popolno
Zahodna igra
What the Hen: Dračie Vajce! Strategické pfag
To sem vedno igral, ko sem bil otrok, vendar se je moj stari telefon izgubil leta 2017, žalostno je, vendar sem spet tukaj, hvala, da si mi osrečil otroštvo in srečno novo leto <3
V redu je
Uživanje
Kul in bedak promocijskih kod!!!
What The Hen: 1on1 summoner game Strategie ilmi
Treba je posodobiti
What The Hen: 1on1 summoner game Стратегически grt
Buy apps bugget After bugs but I Think classic Lang clown
Ubijem svojo družino, ker me je ta igra prisilila, da to storim ali pa umrem
Nepošteno ustvarjanje ujemanja, premalo vsakodnevne naloge za uživanje v igri... Porabil nekaj sto dolarjev, da bi ugotovil, da ni dovolj... Odstranjeno...
Mast zdravo
Nekoč mi je bila igra všeč pred posodobitvijo, zdaj pa je ves čas, ki sem ga porabil za lvl up, moji znaki zapravljeni in epski so preveč optični
Igra niti ne odpre te aplikacije je pokvarjena, če je ne namestim
zabavno je in še enkrat bi igral
Polno oglasov, težko je igrati brez nakupa kovancev ali draguljev v trgovini. Izguba časa.
Zelo zabavno in všeč mi je grafika
dragulj toi 😁
tako dober je, da bi ga lahko igral ves dan, všeč so mi liki všeč so mi tisti, ki drži canon v naročju
Včasih sem jo igral in še enkrat igral, vendar je dobro
Zdaj je vse oglaševano tudi brezplačna škatla 😤
Smešno, duhovito in zahtevno
Nenavadno noro stransko pomikanje kliknite, da ustvarite vrsto vojakov
morda bi bila spodobna igra... nikoli ne bo vedel z vsemi oglasi
Zdelo se mi je, da igra temelji na vidiku plačila za igranje
To je plačilo za zmago v igri
DC Legends: Fight Superheroes Role Playing kxj
to je odlična igra z grafiko, glasovnimi igralci so neverjetni, samo prenesite jo v redu in zakaj ne bi bila brezplačna